"فرهاد شرفپور" روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا،افزود: ستاد بحران هماینک در مراکز امدادی و وزارت کشور فعال است و در مواقع بحرانی و حساس برای امدادرسانی و انجام عملیات امداد و نجات در مناطق آسیب دیده وارد عمل میشوند.
شرفپور ، اضافه کرد: خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) از جمله سازمانهای حساس خبری محسوب میشود که باید ستاد بحران در آن فعال شود تا بتواند در مواقع بروز حوادث غیرمترقبه و بر اساس برنامهریزیهای نوین با حضور درجامعه به روند اطلاع رسانی ادامه دهد.
وی، گفت: ایرنا باید سیستمی حمایتی برای تسلی بخشیدن به افکار عمومی در سطح جامعه و پس از وقوع بحرانها باشد.
او با اشاره به جایگاه خبرنگاری بحران در جامعه اطلاعاتی امروز دنیا ، اظهارداشت: امروزه خبرنگاران باید در کنار حرفه خبرنگاری نسبت به چگونگی انجام عملیات امداد و نجات و حضور در صحنههای جنگ از طریق استفاده از سلاحهای رزمی و خودرو نیز آشنا باشند.
شرفپور خاطرنشان کرد: یکیاز موضوعاتی که باید به آن توجهویژهای داشت، تهیه پلاکهای نسوز شناسایی برای کادرهای خبری از جمله خبرنگاران و عکاسان است.
وی، افزود: در جامعه امروز و در عرصههای مختلف از جمله عرصه خبر باید یکسری الزامات را مورد توجه قرار داد تا در سوانح و اتفاقات احتمالی با مشکل مواجه نشویم.
"فرهاد شرفپور" پزشکیار بدون مرز بدونمرز هلال احمر و صلیب سرخ جهانی،روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، گفت: ایجاد ستاد بحران برای سازمانها یک نیاز ضروری وحیاتی است.